Danes veljajo ene omejitve in prepovedi, jutri bodo veljale… – nihče ne ve kakšne.

Kako naj vodje in direktorji pravočasno in smiselno načrtujete delo, poslovanje, aktivnosti, če nihče ne ve, kaj se bo smelo in kaj ne?

Včeraj so manjkali trije v marketingu, ekipa prodaje je še kompletna. Kaj pa jutri?

Kako naj vodje in direktorji načrtujete delo, če ne veste, kdo bo zaradi okužbe ali karantene ostal doma?

Samo dve vprašanji sem navedla, ki te dni krojita – ali bolje rečeno grenita – življenje in delo direktorjev in vodij, torej tistih, ki odločate in nosite odgovornost (ne samo za poslovanje, ampak tudi za življenje družin vaših zaposlenih).

V mojih malih virtualnih psihodinamskih skupinah, v katerih delam z direktorji, zadnje čase najpogosteje iščemo rešitve za vprašanja, povezana s tem, kako se spopadati z negotovostjo. Negotovostjo razmer, v katerih je potrebno poslovati, osebno negotovostjo, ki se odraža skozi občutke stresa, tesnobe, otopelosti in negotovostjo, ki se na najrazličnejše načine odraža pri zaposlenih. Ti so bolj razdražljivi, težje ohranjajo fokus, izogibajo se prevzemanju odgovornosti.

Kako pomembno je, da imaš možnost o tem govoriti s tistimi, ki so v podobni situaciji, kot ti! Ki prav tako vodijo podjetja, in ki prav tako, kot ti, nosijo odgovornost.

Članstvo v mali virtualni skupini vodij je priložnost, da vprašanja postavljate večim vodjem hkrati, da z njimi debatirate o vsem, kar vas skrbi in najdete rešitve za vaše težave. Sproti, iz tedna v teden in to v zaupni, zaprti skupini, kjer velja strogo pravilo diskrecije!

Dobra novica, ki jo želim danes deliti z vami je, da konec novembra odpiram vrata nove skupine.

Več informacij o tem, kaj se v skupini dogaja, kako delamo in kaj z udeležbo v njej pridobite za ceno ene malice na dan, najdete tukaj.

Čim prej se prijavite, v skupino namreč sprejmem maksimalno 8 članov.

Vse dobro vam želim, Mojca Pehant

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.