• Kaj se najpogosteje sprašujete v teh dneh?
  • A najdete tudi prave odgovore? Vedno?

V teh “čudnih” časih se vsakomur, ki vodi podjetje, pa naj bo to frizerski salon, družinsko podjetje ali proizvodni obrat z več sto zaposlenimi porajajo nova, drugačna vprašanja, kot so se kadarkoli v preteklosti. Pred vsemi nami so novi izzivi, s katerimi se že soočamo in se bomo v prihodnje še pogosteje.

Vodje se boste srečevali z negotovostjo, dvomi, oslabljenim pogumom, na drugi strani pa s prestrašenimi zaposlenimi, ki bodo na običajne situacije reagirali čisto drugače. Kar pomeni še več težkih vprašanj in situacij.

Kaj pa, če bi lahko ta vprašanja brez slabe vesti in slabih občutkov zastavili nekomu, ki prav tako vodi podjetje, vodi ljudi in ima izkušnje?

To ni več nemogoče. Pravzaprav vam ponujam priložnost, da takšna vprašanja postavljate večim vodjem hkrati, da z njimi debatirate o vsem, kar vas skrbi in takoj najdete rešitve za vaše težave. Pred vami je edinstvena možnost, da se v mali virtualni skupini vodij učite, napredujete, spreminjate svoj stil vodenja s pomočjo idej, ki jih boste dobili od drugih. Poleg deljenja izkušenj boste deležni novih znanj s področja psihodinamike v podjetjih, ki vam jih bom posredovala med srečanji.

Mala virtualna skupina vodij in direktorjev podjetij različnih branž se bo enkrat tedensko srečevala po 90 minut z namenom, da predebatiramo reakcije, situacije, počutje, negotovosti, čustva, vzroke za nastale situacije in vam pomagamo do boljšega razumevanja, pa tudi do drugačnih rešitev.

Ne bomo se ukvarjali s poslovnimi strategijami in izzivi. Ukvarjali se bomo z medosebnimi odnosi in lastnim počutjem. V našem fokusu boste vi, vsak posameznik in to, kako lahko napredujete, postajate boljši v mehkih veščinah vodenja, predvsem pa bolj sproščeni in zadovoljni s sabo in uspešni v svojih reakcijah na okolico.

Ne soočajte se s temi izzivi sami! Za najboljše rešitve in nasvete so potrebni znanje, izkušnje in prava družba.

Način dela:

  • vsako srečanje bo trajalo 90 minut
  • srečevali se bomo 1x tedensko, ob četrtkih večer, od 20.00 do 21.30
  • srečanja bodo potekala preko aplikacije www.zoom.us
  • pričakuje se stalna udeležba zaradi dinamike v skupini, če kdo kdaj zares ne more je prav, da me o tem predhodno obvesti, da lahko najavim tudi ostalim članom
  • skupina bo trajala 15 srečanj, po dogovoru lahko tudi nadaljujemo
  • termini, ki padejo na praznik, se nadomestijo

Pravila:

  • Najvažnejša je popolna zaupnost (vsak član bo predhodno podpisal izjavo o diskreciji). Torej vse, o čemer bomo govorili na srečanju, ostane izključno med nami. Ne samo, da čuvamo identiteto posameznega člana, zaupna ostaja tudi celotna vsebina in o njej ne debatiramo z nikomer – niti člani med seboj izven srečanj.
  • Izredno pomembna je dobronamernost. V skupini se bo veliko govorilo o občutkih, o ranljivosti, izpostavljenosti, negotovosti v določenih situacijah, v katerih se znajdemo, od pozitivnih do negativnih. Oboji so izjemno dragoceni in dobronamernost nam omogoča, da jih pretvorimo v dragoceno izkušnjo.

Začeli bomo v četrtek, 7. maja 2020.

Če si iskreno želite v teh časih narediti nekaj res dobrega zase, za svoje zaposlene in za podjetje, se nam pridružite. Zagotavljam vam, da si boste za odločitev hvaležni, ker vam bo pomagala do boljšega počutja in boljših rezultatov.

Prijavite se tako, da mi napišete sporočilo in pripišete, da se prijavljate v Malo virtualno skupino vodij.

Ostanite zdravi in pozitivno naravnani.

Mojca Pehant

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.