Uspešno vodenje. Psihodinamični pristopi.

Razširite nabor znanj in nadgradite svoj stil vodenja. Zdaj lahko svoj stil vodenja sistematično dvignete na novo raven! Odločite se za osebnostno in poslovno rast.

Vsak mesec paket nasvetov za bolj učinkovito vodenje v vašem nabiralniku.

Ste tudi vi med tistimi, ki si želite napredovati, iščete nova znanja, želite kot vodje narediti še več in izboljšati svoje veščine, vendar se na koncu ujamete v začaran krog vsakdanjih obveznosti ter vam zmanjka časa za najpomembnejše – za rast?

S to mislijo sem na podlagi bogatih izkušenj in izjemnih uspehov z mojimi individualnimi strankami zasnovala nekaj več. Odslej imate na dosegu roke možnost, da se pridružite učeči se skupnosti direktorjev in vodij, ki vsak mesec sistematično nadgrajujejo svoj stil vodenja s pomočjo novih znanj o psihodinamiki, komunikaciji in odnosih v kolektivih.

Povabilo s kratko razlago ugodnih učinkov

Naredite naslednji korak – brez rizikov in s 100 % garancijo zadovoljstva!

KAJ PRIDOBITE Z ODLOČITVIJO ZA NAROČNIŠKI PAKET NASVETOV ZA VODJE?

Bonusi

Prava odločitev za ambiciozne vodje in direktorje, ki želijo več in boljše!

Naročniški paket nasvetov za vodje: 47 EUR na mesec

RAZŠIRITE NABOR SVOJIH ZNANJ IN VEŠČIN TER NADGRADITE SVOJ STIL VODENJA!

Za največje preskoke v življenju je pogosto dovolj le ena prava odločitev. In zdaj je pred vami! Zagotovite si dostop do spoznavanja koristnih, znanstveno dokazanih pristopov, ki vam bodo pomagali narediti tisti pravi preboj! Preizkusite celovit, uporaben in učinkovit naročniški paket Uspešno vodenje: Psihodinamični pristopi, ki je na področju psihodinamike prvi te vrste v Sloveniji.

Kaj je psihodinamika?

Za koga JE naročniški paket primeren?

Za vodje in direktorje malih, velikih, družinskih in drugih podjetij, zdravstvenih klinik in ambulant, domov za starejše, zavodov in drugih organizacij, ki:

 • soglašajo, da so mehke veščine najmanj enako pomembne kot strokovna in ekonomska znanja;
 • verjamejo, da je treba najprej poskrbeti za svoje dobro počutje in energijo, da bi lahko učinovito vodili druge;
 • vedo, da se lahko vsak zmeraj nauči še kaj novega;
 • vedo, da se korenite spremembe ne zgodijo čez noč, ampak so plod sistematičnega dela;
 • so si pripravljeni vsak mesec vzeti do tri ure časa in se naučiti kaj novega, potem pa to vztrajno implementirati v svoj vsakdan;
 • se zavedajo, da je čas, vložen v nova znanja, investicija, ki se povrne v časovni in denarni valuti;
 • vedo, da je vzdušje v kolektivu primarno odvisno od vodje, dobro vzdušje pa vpliva na storilnost, učinkovitost in ambicioznost posameznikov;
 • verjamejo, da s spreminjanjem sebe pomembno vplivajo na okolico;
 • vedo, da sta sreča in zadovoljstvo občutka, ki si ju omogočimo sami – z delom in z napredovanjem.

Za koga naročniški paket NI primeren?

Za tiste, ki:

 • iščejo bliskovite dolgotrajne spremembe, torej čudeže;
 • pričakujejo, da se bo po ogledu video posnetka in prebiranju gradiva vse uredilo »samo od sebe«;
 • imajo konstantno premalo časa za ‘takšne zadeve’;
 • že vse vedo in vse znajo;
 • se pogosto opravičujejo z besedami: »Takšen pač sem!« in jim je to OK;
 • jim ni mar za svoje zaposlene;
 • prisegajo na avtoritarni način vodenja in niso pripravljeni spustiti dela nadzora, zaupati in delegirati;
 • se niso pripravljeni spreminjati;
 • verjamejo, da so zaposleni »krivi« za slabe odnose v kolektivu.

100 % garancija zadovoljstva!!

K naročniškemu paketu lahko kadar koli pristopite tako, da kliknete tukaj in izpolnite spletni obrazec.

Odjavite se lahko kadar koli tako, da samo pošljete mail na narocnine@mojcapehant.com in je zadeva urejena. Brez vprašanj in s 100 % obljubo zagotavljanja zadovoljstva!

5 RAZLOGOV, ZAKAJ JE PROGRAMU VREDNO DATI PRILOŽNOST

 1. Zagotovite si konstantno rast in napredek skozi časovno nezahteven proces, saj vam bo sodelovanje vzelo največ tri ure časa na mesec.
 2. Vsak mesec prejmete razumljive video-lekcije, članke s primeri in s konkretnimi rešitvami ter orodja v obliki delovnih listov, ki vam bodo v pomoč pri uveljavljanju naučenega v prakso.
 3. Mesečno lahko v živo preko Zooma dobite vse odgovore na vaša konkretna vprašanja in izzive.
 4. Predvidljiv urnik in stalni termini, da si boste lahko za vsebine načrtovali čas.
 5. Večkrat letno boste deležni posebnih ugodnosti v obliki brezplačnih bonusov ter posebnih bonitet pri mojih drugih projektih.

Na razumljiv način boste spoznavali nove dimenzije vodenja in nove pristope. Spoznali boste številne dejavnike, o katerih  trenutno ne razmišljate, vendar pomembno vplivajo na vaše počutje, predvsem na doživljanje stresa in tudi na vaš odnos s sodelavci.

S sledenjem smernicam, ki jih boste prejeli vsak mesec, boste kmalu občutili spremembe pri svojih reakcijah na odzive drugih ljudi, prav tako pa boste lažje in bolj učinkovito razdelili naloge, reševali konflikte in motivirali sodelavce. Intenzivneje boste občutili notranjo pomirjenost, ki zelo pomembno vpliva na kakovost življenja.

Zaradi boljšega razumevanja procesov, ki se v kolektivu odvijajo na nezavedni ravni, boste veliko lažje primerno reagirali in komunicirali. Povečali boste svojo strpnost, se opogumili v komuniciranju tistega, kar danes težko izrečete, izboljšali boste svojo avtortiteto in samozavest. Lažje boste obvladovali težavne sogovornike in se soočali z njimi. Spoznali boste različne načine vplivanja na ljudi, tako da boste lahko vedno izbrali ustreznega in najbolj učinkovitega. S spoznavanjem vzorcev, ki vam ne služijo, boste odpravili prtljago preteklosti, ki vas ovira. Spoznali boste mnoge nove načine, ki vas bodo razbremenili. Bolje boste znali uravnotežiti zasebno in poslovno življenje, brez slabe vesti.

Ključna področja, kjer lahko pričakujete opazen napredek:

 • Lastno dobro počutje (zadovoljstvo, samozaupanje, samozavest, avtoriteta, ranljivost, stres, nezmotljivost, perfekcija, ugled, družbeni položaj, uravnoteženje, postavljanje mej).
 • Spretnost vodenja ljudi (delegiranje, zaupanje, odgovornost, nadzor, ugajanje, komunikacija).
 • Odnosi z zaposlenimi in med zaposlenimi (nezavedne povezave, čustva, obvladovanje sebe in drugih, sprejemanje, sočutnost, spoštovanje, komuniciranje, motiviranje, destruktivne skupine).
 • Avtentičnost (lastna, zaposlenih, organizacije/kreativnost, unikatnost, pogum, prilagajanje, strpnost, zaupanje).
 • Komunikacija (s sabo, z zaposlenimi, s poslovnimi partnerji/konflikti, ne-komunikacija, prostori za refleksijo, prenos informacij, nastopanje).

Več kot 80% naših aktivnosti v budnem stanju je motiviranih iz podzavesti. Nezavedno je torej tisto, kar nas večino časa vodi pri naših odločitvah, pri naših razmišljanjih in občutkih. Nezavedno ima ogromen vpliv na naše odnose z drugimi ljudmi. Zavedanje kolektivnega nezavednega ter prepoznavanje teh vzorcev ima zdravilno moč za odnose v kolektivih. Urejanje psihodinamike odnosov v kolektivih znanstveno dokazano vpliva na počutje in zdravje posameznika ter na produktivnost posamenika in kolektiva.

Naročniški program je narejen tako, da vzame zgolj tri ure časa na mesec. Po drugi strani spoznate veliko novega, kar lahko sproti, vsakodnevno uvajate v svoje življenje ter postajate vsak dan boljši – tudi do sebe. Velikokrat gre pri času zgolj za občutek, da ga nimamo – ko poiščemo »kradljivce« časa, kot so socialna omrežja, kave, nepotrebni sestanki in podobno, potem hitro najdemo kakšno rezervo.

Pa še to: vlagati vase, v nova znanja in v drugačne poti dolgoročno pomeni dragocen prihranek časa, ne njegovo izgubo.

Zoom srečanja potekajo vsak mesec v enakem terminu, tako da jih lahko za vse leto načrtujete v naprej. Vsak mesec boste pred srečanjem na vaš e-naslov dobili povezavo, s katero se boste pridružili našemu spletnemu srečanju v živo. Takrat bom dodatno pojasnila vsebino meseca, odgovarjala na vprašanja, ki jih bom od naročnikov v naprej dobila po mailu, ter na vprašanja, ki se vam bodo porajala med srečanjem. Dolžina srečanja je odvisna od števila vprašanj, vendar ne bomo pa daljši od ene ure.

Ne, predhodna znanja niso potrebna, nujno je le, da si želite sprememb na bolje in ste pripravljeni redno, nekaj ur mesečno posvetiti sebi. Prav tako me lahko v primeru potrebe po dodatnih pojasnilih lahko brez zadržkov kontaktirate in z veseljem vam bom pomagala.

Da, lahko boste sledili. Lekcije so samostojne enote, tako da ne boste imeli težav pri spremljanju naslednjih. Vendar priporočam, da ob priložnosti nadoknadite zamujeno, saj bi bilo škoda, če bi znanje pustili v računalniku.

Lahko, vendar sem prepričana, da boste prepoznali vrednost programa in boste z veseljem pridobivali nova znanja. V primeru, da si premislite, se lahko čisto enostavno odjavite tako, da pošljete mail na narocnine@mojcapehant.com. Z dnem odjave prenehajo tudi vse prihodnje finančne obveznosti; poravnate le morebitne zaostale za tiste lekcije, ki ste jih že prejeli. Kot že rečeno pa sem prepričana, da bomo ostali povezani zelo dolgo, saj so vsebine, ki so predmet naročniškega paketa, preverjeno učinkovite in zelo jasno posredovane, tako da jih boste z lahkoto prenesli v prakso.