Mojca Pehant

Odkrijte svoje skrite moči:

Individualni
psihodinamski
coaching

S pomočjo coachinga lahko dosežete svoje skrite potenciale, premagate ovire in dosežete cilje.

Kaj je psihodinamski coaching?

Psihodinamski coaching vam pomaga:

 • Globlje razumeti samega sebe, svoja čustva in občutke ter čustva in občutke članov svoje ekipe.
 • Osvojiti znanje za sprejemanje odločitev, ki ne temeljijo zgolj na racionalnem razmišljanju, ampak upoštevajo tudi intuicijo in občutke.
 • Okrepiti razumevanje in znanje za obvladovanje lastnih odzivov na stres.
 • Ojačati kapaciteto za večjo vzdržljivost v zahtevnih situacijah.

Sistemsko vodenje

Z vključitvijo načel sistemske psihodinamike v svoj pristop vodenja lahko krmarite po zapleteni in pogosto skriti dinamiki v vaši organizaciji ter spodbujate učinkovitejše in bolj fleksibilno sodelovanje med zaposlenimi.

Rezultati individualnega psihodinamskega coachinga

 • Nezavedni procesi
  Naučite se prepoznavati skrite motivacije, vzroke za vedenje posameznikov in njihove reakcije ter tako izboljšajte sposobnost sprejemanja pravih odločitev v pravem trenutku.
 • Samozavest in samozaupanje
  Z ozaveščanjem in krepitvijo vaših pozitivnih lastnosti, z obvladovanjem samorefleksije, s samozavedanjem in z usvajanjem novih veščin vodenja boste okrepili svojo samozavest in samozaupanje in povečali lastno zadovoljstvo. Vse našteto vpliva tudi na lažje in bolj učinkovito razmejevanje službenega in zasebnega življenja.
 • Skupinska in organizacijska dinamika
  Kompleksnost organizacij in odnosov med posamezniki vpliva na odločanje, pretok informacij, sodelovanje in rezultate. Z bolj poglobljenim razumevanjem vpliva posameznikov na skupino in obratno – vpliva skupine na posameznike – boste lažje spodbujali harmonično sodelovanje in proaktivno vedenje.
 • Spremembe: edina stalnica
  Naučite se pravočasno prepoznati odpor do sprememb in razumeti temeljne vzroke zanje (pogosto strah, izguba nadzora, prepričanja, predhodne izkušnje) ter si tako olajšajte izbiro prave in pravočasne reakcije.
 • Avtoriteta in sodelovanje
  Vzpostavite ravnotežje med avtoritativnim vodenjem in sodelovalnim odločanjem. Tako bodo za vas postale izbire med tem, kdaj uveljaviti svojo avtoriteto in kdaj vključiti druge v odločanje, bistveno lažje.
 • Reševanje konfliktov in obvladovanje stresa
  Z razumevanjem reakcij, vzrokov in motivov si boste močno olajšali obvladovanje konfliktnih ter drugih zahtevnih situacij. Posledično prihaja do manj stresnih situacij, kar je pomembno za ohranjanje vašega mentalnega zdravja.
Z individualnimi coachingi sem pridobila dragocene uvide in veščine, ki so mi pomagale najti svojo osebno vizijo in doseči cilje. Individualni coachingi so izboljšali moje komunikacijske sposobnosti s strankami in zaposlenimi ter omogočili, da bolj zaupam svoji intuiciji pri odločitvah.
S tem sem se izvila iz cone udobja in postala bolj samozavestna, kar je obrodilo sadove na osebnem in profesionalnem področju. Individualni coachingi z Mojco Pehant so me preoblikovali v boljšo verzijo sebe.
Monika Rudolf Tomanič
direktorica podjetja MT Rudolf d.o.o.
Coachingi z Mojco Pehant ti omogočajo, da na samega sebe ter na situacije, ki se ti dogajajo v vsakodnevnem življenju pogledaš iz druge perspektive, za katero pred tem nisi vedel, da obstaja, oziroma se do nje nisi mogel dokopati. Svetujem, da se coachinga udeležite vsi, ki se ne bojite svojega odseva v ogledalu in imate željo še bolje razumeti samega sebe ter druge.
Kristjan Stopar

Coachingi so prostor in priložnost, kjer vas bom spodbujala, navdihovala in opolnomočila, da prevzamete odgovornost za svoj napredek.
Skupaj bova raziskovala vaše vrednote in želje ter oblikovala prilagojene strategije.
Odkrivala bova dragocene perspektive, skozi vprašanja in izzive, ki vas bodo spodbudili k razmišljanju in samorefleksiji.

Dobri rezultati so posledica ustreznih pogojev

Individualni psihodinamski coaching je primeren za vodje, ki:

 • ste zelo zagnani in ambiciozni,
 • ste odprti za raziskovanje novih konceptov in spoznanj,
 • se zavedate pomena samozavedanja pri učinkovitosti vodenja,
 • aktivno iščete rešitve,
 • razmišljate strateško,
 • imate sposobnost vplivanja in spodbujanja pozitivnih sprememb,
 • razumete, da izboljšane vodstvene sposobnosti vodijo do boljših rezultatov organizacije,
 • ste pripravljeni vložiti čas in vire v lasten razvoj,
 • veste, da vaša rast pomeni tudi rast organizacije.
Individualni coachingi zame pomenijo čas in varen prostor, kjer se lahko razkrijem. Kjer izzive poslovnega življenja delim s coachinjo in tako poglobljeno spoznavam sebe, tim, ki ga vodim in zakonitosti poslovnega okolja. Spodbujajo me k nepretrganemu učenju in napredku ter mi dajejo občutek varnosti, občutek, da nisem sama.
Vesna Krebs
direktorica MDT & T d.o.o.
Individualni coachingi z Mojco Pehant so mi prinesli večjo mirnost ter hitrejše zavedanje kdaj na sebe prenašam izzive sodelavcev (kar sicer še vedno počnem, ker vse spremembe rabijo svoj čas, ampak se pa tega prej zavem 😊) . Ogromno mi je pomenilo, da sem lahko z nekom delila svoje pomisleke, skrbi, tudi strahove povezane z delom. Mojca je uspela skozi vprašanja nakazati/pokazati tudi kakšno drugo pot oz. rešitev, njena vprašanja pa so mi pogosto ostala še dolgo v mislih in sem jih uporabila tudi v drugih službenih in osebnih situacijah.
Marja Guček
direktorica

Si želite doseči notranji mir in zadovoljstvo teh hkrati učinkovito voditi svoje podjetje?

Potem je pravi čas, da si privoščite individualni psihodinamski coaching, skozi katerega boste odkrili svoje resnične vodstvene potenciale ter razvili strategije, ki vam bodo omogočile doseči notranji mir in zadovoljstvo v vaši vlogi. Premagajte ovire, ki (ta trenutek še) slabijo vašo učinkovitost, in se usmerite v razvoj svojih vodstvenih potencialov.

Prijava na brezplačno informativno
Zoom srečanje