Mojca Pehant

Brezplačni priročnik: Umetnost vodenja

Rutina, samo-disciplina in novi temelji razmišljanja

Malenkosti so tiste, ki napravijo razliko.

V komunikaciji, v odnosih, pri delu, pri organizaciji in pri samoorganizaciji. Tudi v poslu in pri vodenju ljudi. Malenkosti so tudi tiste, ki pogosto odločajo o tem, kako uspešni bomo pri uvajanju sprememb v svoje življenje. Malih in velikih.

Vabim vas, da v svoje vodenje in delo vnesete drobne spremembe. Da ste dosledni pri uvajanju, vztrajni in nepopustljivi. Ter da ste pozorni na malenkosti, ki so vas doslej pri spremembah ustavljale ali ovirale, da se z njimi soočite in si ne dovolite, da vam preprečijo uspeh.

V priročniku Rutina, samodisciplina in novi temelji razmišljanja vas čakajo namigi, kako lahko z drobnimi spremembami naredite opazno razliko v lastni učinkovitosti, posledično pa povečate zadovoljstvo in obogatite rezultate svojega dela.

Nove rutine vas bodo nagradile s časom, ki ga boste lahko koristno porabili za pomembna opravila. Samodisciplina vas bo ojačala in okrepila vašo samozavest. Drugačno razmišljanje pa vas bo popeljalo iz cone udobja, vas obogatilo z novimi perspektivami in vas opogumilo za drznejše podvige.

Naj vam priročnik, ki si ga lahko brezplačno prenesete na svoj računalnik, dobro služi.

POMEMBNO: katerakoli sprememba bo učinkovita le, če se boste zanjo iskreno odločili, če boste vztrajni in če boste verjeli vase.

Z najboljšimi željami,

Mojca Pehant

Prenos priročnika