Mojca Pehant

Mala virtualna skupina vodij

Mala virtualna skupina vodij zasleduje dva pomembna cilja: krepitev mehkih vodstvenih veščin skozi konkretne situacije in osebnostni razvoj vodje v smeri povečanja samozavesti, obvladovanja lastnih reakcij in dobrega počutja v svoji »vodstveni koži«.

Zakaj bi se pridružili Mali virtualni skupini vodij?

  1. Skozi vprašanja, izkušnje in pripovedi ostalih vodij, članov Male virtualne skupine, boste videli, kaj vse bi se vam lahko zgodilo in boste lahko veliko neprijetnih situacij preprečili.
  2. Imeli boste možnost odkrito govoriti o situacijah, v katerih ste negotovi. Gre za zaprto skupino vodij, kjer je prvo načelo zaupnost.
  3. V središču našega dela boste vi in vaši občutki. Vaši odnosi z vašimi zaposlenimi in s sodelavci. Vaši izzivi. In izzivi vaših kolegov v skupini.
  4. Deležni boste nasvetov Mojce Pehant in pogledov na situacijo, hkrati pa boste dobili tudi razlago ozadij – zakaj se te situacije dogajajo, ponavljajo in kako jih v prihodnje preprečiti.
  5. Ker boste obkroženi z direktorji in vodji različnih podjetij, boste imeli možnost navezati nove poslovne stike.

Mala virtualna skupina vodij se srečuje 15 tednov zapored, enkrat tedensko 90 minut preko aplikacije www.zoom.us z namenom, da predebatiramo reakcije, situacije, počutje, negotovosti, čustva, vzroke za nastale situacije in vam pomagamo do boljšega razumevanja psihodinamike, s tem pa tudi do drugačnih rešitev

Kaj počnemo na srečanjih:

Način dela:

Pravila:

Gre za posebno obliko srečevanja vodij, kjer v zaupnem okolju vsak udeleženec izpostavi svoje izzive, težave in dvome ter dobi mnenje drugih udeležencev, konkretne predloge rešitev in nasvete Mojce Pehant, strokovnjakinje za sistemsko psihodinamiko in poslovno komunikacijo.

Ne soočajte se z izzivi sami!

Za najboljše rešitve so potrebni znanje, izkušnje in prava družba.

Prijava

Termin srečanja bo ob torkih od 7.30 do 9.00.

Začetek v torek, 4. aprila 2023. 

Prijave do 29.3. oz. do zapolnitve mest.