Mojca Pehant

PDC – psihodinamski vodja/coach/mentor

PDC je ekskluzivni izobraževalni program za direktorje, menedžerje, vodje in HR specialiste.

Program je namenjem tistim, ki: 

  • si želijo poglobljenih (spo)znanj, 
  • si obetajo trajne spremembe na boljše,
  • verjamejo v znanstveno utemeljene metode,
  • vedo, da je napredek rezultat intenzivnega dela in ne sreče ali bližnjic,
  • nimajo pomislekov glede trditve, da lahko spreminjamo le sebe, na druge pa zgolj pozitivno vplivamo,
  • so odločeni nameniti novim znanjem in neprecenljivim izkušnjam čas, energijo in denar
  • imajo namen sami prenašati osvojena znanja v svoj kolektiv ter razvijati potencial zaposlenih s pomočjo učinkovitih kreativnih metod in tehnik.

Pod okriljem Inštituta za psihodinamiko organizacij Maribor smo zasnovali tri-stopenjski izobraževalni program, Psihodinamski vodja/coach/mentor.

Ekskluzivni izobraževalni program je plod izkušenj treh strokovnjakov, ki izvajamo samostojne coachinge in svetovanja po podjetjih že več kot 20 let: Mojce Pehant, mag. menedžmenta izobraževanja, Simone Lobnik Ambrožič, univ. dipl. prof. slovenščine in sociologije in Igorja Ambrožiča, univ. dipl. med. komunikologa.

V edinstven in izjemno učinkovit program smo združili znanja s področij sistemske psihodinamike, vodenja, coachinga, NLP-ja, komunikacije, pedagogike in psihologije, kar omogoča poglobljeno soočanje udeležencev z lastnimi kapacitetami in potenicali ter njihov maksimalni razvoj. 

Program odlikuje premišljeno razmerje med teoretičnim znanjem, učenjem skozi izkušnje in lastnim učnim prispevkom vsakega posameznika. Zato je število v posamezni generaciji omejeno na maksimalno 10 udeležencev. 

Pred vpisom v program s kandidati opravimo intervju, kjer se pogovorimo o vaših motivih za vpis in razjasnimo morebitne nejasnosti.

Predstavitev programa vam z veseljem pošljemo na vaš e-naslov.