Mojca Pehant

Enkratna priložnost:

10-tedenski paket
psihodinamskih coachingov

po 35% nižji ceni!

S pomočjo coachinga lahko dosežete svoje skrite potenciale, premagate ovire in dosežete cilje.

Že pred prihodom pomladi prebudite svoje skrite vodstvene potenciale!

Privoščite si 10 tednov individualnih coachingov, oblikovanih posebej za vas, v katerih boste raziskovali sebe, premagovali vse vrste ovir, reševali konkretne probleme, krepili svoje močne lastnosti in odpravljali šibkosti.

Pogostost in trajanje

 • Srečevala se bova enkrat na teden po 35 minut, kar omogoča redno in kontinuirano delo na vaših ciljih ter dovolj časa za refleksijo in integracijo novih (spo)znanj med srečanji. V desetih tednih se bova srečala 10-krat.
 • Coachingi bodo potekali zjutraj, da učenje ne bo negativno vplivalo na vaš delavnik in obveznosti. Še več, namen je, da vaša jutra skupaj obogativa.

 

PS: Veva, da je število juter v tednu omejeno, tako da pohitite in si zagotovite svoj termin.

Vsebina psihodinamskega coachinga

 1. Raziskovanje vaših konkretnih izzivov in iskanje najboljših rešitev zanje.
 2. Krepitev vaših dobrih vodstvenih lastnosti in odpravljanje šibkosti.

Skozi pogovor, refleksijo in uporabo ustreznih orodij bova delala na vašem osebnem razvoju in poiskala ter okrepila vaše skrite potenciale. V ospredju bodo vaši lastni individualni izzivi, tako da bova konkretne vsebine dorekla skupaj.

Individualni pristop: Coaching se bo popolnoma prilagajal vašim individualnim potrebam, ciljem in željam.

Bonus: V času trajanja serije coachingov boste lahko izkoristili mojo podporo po mailu ali telefonu.

10-tedenski paket psihodinamskih coachingov
po 35% nižji ceni!

1800
1170
 • Paket 10 coachingov
 • Podpora po emailu ali telefonu
PAKET

Za koga so individualni online coachingi koristni in primerni?

Koristni so za vse direktorje, lastnike podjetij in vodje posameznih oddelkov v različnih organizacijskih kontekstih.

Primerni so za tiste, ki želijo:

 • izboljšati svoje veščine vodenja, komunikacije in motivacije zaposlenih,
 • izboljšati učinkovitost svojih ekip,
 • delati na svojem osebnem razvoju, vključno s samopodobo, samozavestjo in obvladovanjem stresa,
 • spodbujati in voditi inovacije ter spremembe v organizaciji.

Primerni so za vodje, ki so odgovorni za oblikovanje in izvajanje organizacijske strategije, saj s coachingom razvijajo boljše strateško razmišljanje in načrtovanje.

Pa tudi za vse, ki se soočajo s konflikti v ekipah ali organizaciji, saj se lahko s pomočjo coachinga naučijo učinkovitih metod reševanja konfliktov.

Coaching je učinkovit pri razvoju specifičnih vodstvenih kompetenc, kot so odločanje, delegiranje, reševanje problemov, komunikacija in motiviranje.

Z individualnimi coachingi sem pridobila dragocene uvide in veščine, ki so mi pomagale najti svojo osebno vizijo in doseči cilje. Individualni coachingi so izboljšali moje komunikacijske sposobnosti s strankami in zaposlenimi ter omogočili, da bolj zaupam svoji intuiciji pri odločitvah.
S tem sem se izvila iz cone udobja in postala bolj samozavestna, kar je obrodilo sadove na osebnem in profesionalnem področju. Individualni coachingi z Mojco Pehant so me preoblikovali v boljšo verzijo sebe.
Monika Rudolf Tomanič
direktorica podjetja MT Rudolf d.o.o.
Coachingi z Mojco Pehant ti omogočajo, da na samega sebe ter na situacije, ki se ti dogajajo v vsakodnevnem življenju pogledaš iz druge perspektive, za katero pred tem nisi vedel, da obstaja, oziroma se do nje nisi mogel dokopati. Svetujem, da se coachinga udeležite vsi, ki se ne bojite svojega odseva v ogledalu in imate željo še bolje razumeti samega sebe ter druge.
Kristjan Stopar

Po coachingih boste opremljeni z znanji o tem, kako:

 • jasno izražati svoje ideje, poslušati druge in si zagotoviti njihovo pozornost,
 • učinkovito predajati naloge, tudi tiste birokratske, ki vam jemljejo največ časa,
 • postavljati jasne cilje in pričakovanja ter jih skomunicirati s svojo ekipo na način, da jih bodo razumeli in jim sledili,
 • obvladovati upore posameznikov in povečati njihovo produktivnost (pa tudi zmanjšati negativen vpliv njihovega vedenja na sodelavce),
 • proaktivno razmišljati in iskati rešitve (namesto usmerjanja pozornosti na iskanje krivcev),
 • obvladovati stresne situacije in svoje odzive nanje,
 • obvladovati lastne čustvene reakcije in ustrezno postavljati meje,
 • reševati lastne individualne izzve, s katerimi se ta trenutek soočate.

Imam ustrezno izobrazbo, strokovna znanja in bogate izkušnje.

Sem magistrica menedžmenta izobraževanja, s končanim specialističnim študijem sistemskega organizacijskega psihodinamskega svetovanja, certificirana mediatorka, certificirana voditeljica sistemskih psihodinamskih skupin, nominirana svetovalka za psihološki vidik pri prenosu lastništva podjetij, predavateljica na svetovnih strokovnih konferencah GASI in ISPSO, soustanoviteljica Inštituta za psihodinamiko organizacij, doktorandka mednarodnega študija menedžmenta znanja na ISSBS, podjetnica z zasebno prakso za individualne in skupinske coachinge ter poslovno svetovanje, pa tudi nosilka predmeta javno nastopanje in retorika na Doba Fakulteti.

Imam 24 let delovnih izkušenj na področju svetovanj in predavanj s področja komunikacije in medosebnih odnosov v organizacijah, zadnjih 8 let se v največji meri posvečam prav psihodinamskim coachingom direktorjev in vodij ter vodstvenih timov.

Kako vedeti, da ste izbrali pravo coachinjo?

Prijavnica