Hudič je, da je časa vedno premalo in reklamacije pridejo običajno takrat, ko je najmanj primerno. Zato smo s stranko manj prijazni, kot bi lahko bili, manj potrpežljivi in predvsem slabše poslušamo. Ker ne slišimo vsega, kar nam je povedala, reklamacijo včasih rešimo na pol, če nas je stranka ulovila na telefon sredi največje »gužve« pa se lahko zgodi, da nanjo celo pozabimo.

Za kvalitetno in učinkovito komunikacijo si je potrebno vzeti čas, kar pa ne pomeni, da moramo imeti zanjo neskončno časa. Če poznamo prave tehnike, če vemo, na kaj se osredotočiti in kaj ji povedati pomeni, da za komunikacijo z njo v resnici potrebujemo MANJ časa! 

Stranka mora DOBITI OBČUTEK, da smo si zanjo vzeli čas. Dobiti mora občutek, da razumemo njeno težavo in da se bomo potrudili po svojih najboljših močeh. 

V minutah je to včasih bistveno manj, kot če reklamacijo slabo rešimo ali je sploh ne, ker se bo v tem primeru telefonski klic ali obisk stranke ponovil in bo trajal bistveno dlje, kot je trajal prvič.

V video-seriji 9 korakov do uspešne komunikacije s strankami vam pokažem, kako spretno, hitro, učinkovito in prijazno reševati reklamacije, ki predstavljajo hkrati eno najboljših prodajnih orodij!

V video-seriji boste poleg napotkov za učinkovito reševanje reklamacij našli še enostavne ukrepe za boljše reševanje konfliktov, nasvete za komunikacijo s stalnimi strankami, ki jih lahko pripravite do tega, da postanejo vaši najboljši ambasadorji in še veliko drugih uporabnih orodij, ki jih boste lahko vpeljali v svoj vsakdan brez prevelikega napora.

Naročite svoj izvod video-serije za samo 97 EUR + DDV, sledite korakom in obljubim, da bo vaše poslovanje s strankami veliko lažje, bolj prijetno, predvsem pa bolj produktivno!